За нас

Dikozo - markirasti klesti

Дикозо ЕООД е създадена през 2000 година като малка семейна фирма, предлагаща продукти и услуги в областта на етикетирането и маркирането. С годините натрупа ценен опит и се усъвършенства. Това нямаше да е възможно без доверието на редицата нови и стари клиенти. Разбира се, именно те са нашата най-силна реклама.

Кое ни превръща в така желан партньор за работа?

  • все по-доброто качество на нашите продукти и услуги
  • държим да запазим персоналния контакт с всеки клиент
  • разбирането потребностите на хората
  • всеотдайна работа по поставените задачи
  • ние сме винаги усмихнати и готови да помогнем

Фирма Дикозо е специализирана в термотрансферен печат и флексопечат на самозалепващи етикети на рула. Комбинацията от двете технологии позволява печат както на малки, така и на големи количества етикети за неограничен брой различни продукти (с различен грамаж, състав, цвят…) Предлагаме печат на вътрешни текстилни етикети за дрехи от тафта и сатен с най-различни размери и цветове. Изготвяме качествени проекти за термотрансферен печат и флексопечат.

Предлагаме маркиращи клещи (пистолети за цени) с качество, разнообразие и сервиз без аналог в страната! Италиански маркиращи клещи с марките: Blitz, UNO, Printex, Smart, Jolly и Contact (германски). Консумативи за всички ценови пистолети: етикети, намастиляващи тампони, резервни части.