КАК ДА ПОРЪЧАМ

Начини на плащане:

  • С наложен платеж – при получаване от куриер в брой или с карта
  • В брой в наш офис (или с дебитка/кредитна карта)
  • По банков път – за определени стоки и услуги се изисква предварително плащане

Доставка:  Работим с офиси на куриерски фирми  ЕКОНТ и СПИДИ

ПОРЪЧКА от On-line Магазина

След като си харесате продукт и изберете желаното от вас количество си го добавете във виртуалната количка “ДОБАВЯНЕ В КОЛИЧКАТА”. За да продължите с покупката отворете “КОЛИЧКА”. Там може да променяте количествата или да изтривате дадени артикули / натиснете обновяване. Като сте готови натиснете “ПРОДЪЛЖАВАНЕ С ПОРЪЧКАТА”. Въведете вашите данни за фактуриране и изпращане. Поръчката се завършва с бутон “ПОРЪЧВАНЕ”. Ще получите e-mail с детайли относно вашата поръчка. Ако има неща за доуточняване наш сътрудник ще се свърже с вас по телефона.

ПОКУПКА на място в наш офис

Фирма ДИКОЗО разполага с офиси в гр.СОФИЯ и гр.ПЛОВДИВ, където се поддържат на склад голяма част от предлаганите продукти. Точните адреси и контакти може да видите в страницата “КОНТАКТИ”. На място ще получите най-подробна информация относно нашите продукти, консултация и полезни съвети. Ще проведем също така и обучение как се работи със съответното устройство. Поради голямото разнообразие от продукти е възможно дадена стока да не е налична в някой от офисите ни.

ПОРЪЧКА по E-mail

Може да пуснете вашите поръчки или запитвания по имейл. За гр.София – sofia@dikozo.com / За гр.Пловдив – office@dikozo.com. Наш сътрудник ще ви отговори възможно най-бързо и компетентно.

ПОРЪЧКА по Телефона

Приемаме и директни поръчки по телефон: 0882263931. Предпочитан метод на поръчка е когато не сте сигурни точно от какъв продукт имате нужда. След консултация с наш сътрудник ще бъде избрано най-доброто за конкретните нужди решение.

ПОРЪЧКА по вградения в сайта Чат

В долния десен ъгъл на екрана е разположен Live Chat за директна връзка с наш сътрудник. На него ще получите отговор само в рамките на работния ден. Ако по някаква причина не сме на линия може да оставите съобщение и при първа възможност ще ви отговорим.