Услуги

Etiketi dikozo

ПЕЧАТ НА САМОЗАЛЕПВАЩИ ЕТИКЕТИ НА РУЛА

Предлагаме термотрансферен печат на самозалепващи етикети с богата гама от размери и цветове. Материалът също може да бъде най-разнообразен: хартиени етикети, картонени, фолийни (полипропилен, полиетилен и полиестер). Печатът се извършва на качествени етикетни принтери с висока резолюция. Технологията на печат е термотрансферен. Термотрансферните ленти (ТТЛ) дават отпечатъка и биват черни, червени, зелени, сини, бели, златисти, сребристи и други. Няма изискване за минимални количества!

Термотрансферен и офсетов печат на Картонени етикети за дрехи, цени, промоции и др

ПЕЧАТ НА КАРТОНЕНИ ЕТИКЕТИ – за дрехи / цени / промоции / фирмени

Върху картонени етикети се печата на техонолигии: ТЕРМОТРАНСФЕРЕН или ОФСЕТОВ печат.

При термотрансферния печат на картонени етикети НЯМА МИНИМАЛНО КОЛИЧЕСТВО. Печатът се извършва на етикетни принтери – на ролка. Тук етикетите са ограничени откъм размер и цвят. Придържаме се към съществуващите размери (50x25mm, 70x38mm, 48x60mm, 45x90mm) Цветовете картон биват: бял, жълт, червен и оранжев. Отпечатъкът е само с 1 цвят.

При офсетовия печат няма ограничения в размера и цвета на етикетите. Печатът се осъществява на големи листи, след което се отрязват на отделни етикети. ИМА МИНИМАЛНО КОЛИЧЕСТВО, което варира според размера етикет. Едноцветен или Многоцветен печат. Едностранен или двустранен печат.

Pechat na Tekstilni etiketi za drehi ot Tafta i Saten

ТЕРМОТРАНСФЕРЕН ПЕЧАТ НА ВЪТРЕШНИ ТЕКСТИЛНИ ЕТИКЕТИ ЗА ДРЕХИ

 ГОТОВИ РЕШЕНИЯ  Предлагаме термотрансферен печат на текстилни етикети от тафта и сатен. Технологията, която използваме, дава добро качество на отпечатък и устойчивост при гладене и пране. Поддържаме на склад голямо разнообразие от текстилни ленти – различни цветове и материали; ширини от 15 мм до 110 мм. Вътрешните текстилни етикети се пришиват или закрепват от вътрешната страна на дрехата и трябва да съдържат информация за размер, състав на тъканта, инструкции за пране и ползване. Няма минимални количества! 

Rezervni chasti za Markirasti kletsi

МАРКИРАЩИ КЛЕЩИ – Ремонт / Сервиз / Гаранция

Фирма ДИКОЗО дава безплатна гаранция на всички предлагани от нея маркиращи клещи – между 1 и 3 години в зависимост от модела. Специалисти с 20-годишен опит могат да решат всеки възникнал проблем в тази сфера. Поддържаме на склад голямо разнообразие от резервни части и консумативи за маркиращи клещи. Може да видите ВИДЕО как се работи с Маркиращи клещи и как се решават стандартни технически проблеми.