Услуги

Etiketi dikozo

ПЕЧАТ НА САМОЗАЛЕПВАЩИ ЕТИКЕТИ НА РУЛА

Предлагаме термотрансферен печат на самозалепващи етикети с богата гама от размери и цветове. Материалът също може да бъде най-разнообразен: хартиени етикети, картонени, фолийни (полипропилен, полиетилен и полиестер). Печатът се извършва на качествени етикетни принтери с висока резолюция. Термотрансферните ленти (ТТЛ) дават отпечатъка и биват черни, цветни, златисти, сребристи. Няма изискване за минимални количества!

Pechat na Tekstilni etiketi za drehi ot Tafta i Saten

ПЕЧАТ НА ВЪТРЕШНИ ТЕКСТИЛНИ ЕТИКЕТИ ЗА ДРЕХИ

Фирма Дикозо предлага термотрансферен печат на текстилни етикети от тафта и сатен. Технологията, която използваме, дава добро качество на отпечатък и устойчивост при гладене и пране. Поддържаме на склад голямо разнообразие от текстилни ленти – различни цветове и материали; ширини от 15 мм до 110 мм. Вътрешните текстилни етикети се пришиват или закрепват от вътрешната страна на дрехата и трябва да съдържат информация за размер, състав на тъканта, инструкции за пране и ползване. Няма минимални количества! 

Rezervni chasti za Markirasti kletsi

МАРКИРАЩИ КЛЕЩИ – ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ

Фирма ДИКОЗО дава безплатна гаранция на всички предлагани от нея маркиращи клещи – между 1 и 3 години в зависимост от модела. Специалисти с 20-годишен опит могат да решат всеки възникнал проблем в тази сфера. Поддържаме на склад голямо разнообразие от резервни части и консумативи за маркиращи клещи. Може да видите ВИДЕО как се работи с Маркиращи клещи и как се решават стандартни технически проблеми. 

Компютърни услуги, ремонт на компютри, решаване на софтуерни и хардуерни проблеми

КОМПЮТЪРНИ УСЛУГИ * РЕМОНТ НА КОМПЮТРИ

Предлаганите от нас компютърни услуги са свързани с инсталация, поправка и отстраняване на възникнали софтуерни и хардуерни проблеми. За директна връзка със сервиза тел.: 0895 820575

Obuchenie za rabota s printer CITIZEN

Обучение за работа с етикетни принтери и софтуери за тях

Фирма ДИКОЗО предлага качествено обучение за работа с етикетни принтери CITIZEN, DYMO и необходимите за тях програми: CorelDRAW, BarTender, Dymo Software. Услугата може да се извърши както в офис на Дикозо, така и във ваш офис.