За нас

Dikozo - markirasti klesti

Фирма ДИКОЗО е създадена през 2000 година като дружество, предлагащо продукти и услуги в областта на етикетирането, маркирането и опаковането на стоки. С годините натрупа ценен опит и се усъвършенства. Това нямаше да е възможно без доверието на редицата нови и стари клиенти. Разбира се, именно те са нашата най-силна реклама.

Кое ни превръща в така желан партньор за работа?

  • всеотдайна работа по поставените задачи
  • все по-доброто качество на нашите продукти и услуги
  • държим да запазим персоналния контакт с всеки клиент
  • разбирането потребностите на хората

Предлагаме Етикетни баркод принтери на марките: CITIZEN,  DYMO,  Brother, както и консумативи за тях.

Фирма Дикозо е специализирана в термотрансферен печат и флексопечат на самозалепващи етикети на рула. Комбинацията от двете технологии позволява печат както на малки, така и на големи количества етикети за неограничен брой различни продукти (с различен грамаж, състав, цвят…) Предлагаме печат на вътрешни текстилни етикети за дрехи от тафта и сатен с най-различни размери и цветове.

Предлагаме маркиращи клещи (пистолети за цени) с качество, разнообразие и цени без аналог в страната! Фирмата разполага със специализиран сервиз, като поддържа разнообразие от резервни части и консумативи. Предлага италианските марки маркиращи клещи: Blitz, UNO, Printex, Jolly и Германски – Contact.

Опаковъчни средства: Чембер машин, Импулсни машини, Тиксо машинки, Стреч фолиа. Богато разнообразие от консумативи за тях на конкурентни цени.